Neem contact met ons op als u een sjbloon nodig heeft voor tekst of afbeeldingen.

Het wit gedeelte wat u ziet is in de folie uitgesneden. De folie wordt overgebracht door middel van een applicatietape die we voorzien aan de voorzijde van de folie. U kleeft de folie op de ondergrond die moet worden geverfd of gespoten. Na het aanbrengen van de folie verwijderd u de applicatietape van de voorzijde. U kan nu de ondergrond verven, na het verven verwijderd u de sjabloonfolie. De ondergrond moet glad en zuiver zijn zodat de folie goed op de ondergrond kleeft.

Sjabloonfolie – Schildersmal

  1. Hoogwaardig Materiaal: de sjabloonfolie is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam vinylmateriaal dat gemakkelijk te snijden is en scherpe, gedetailleerde sjablonen mogelijk maakt.

  2. Lijmlaag: de folie heeft een speciale lijmlaag die zorgt voor goede hechting op verschillende oppervlakken, zoals muren, ramen, hout, glas, metaal en meer.

  3. Eenvoudig te Verwijderen: Het materiaal is ontworpen om gemakkelijk te worden verwijderd zonder resten achter te laten. Dit maakt het ideaal voor tijdelijke toepassingen.

  4. Geschikt voor Verschillende Verfsoorten: de sjabloonfolie kan worden gebruikt met verschillende soorten verf, waaronder verfsprays, penseelverf en airbrush-verf.

  5. Toepassingen: Het wordt vaak gebruikt voor muurschilderingen, raamdecoraties, meubelrestauratie, reclameborden, glasetsen, spuitverf-sjablonen, en andere decoratieve en professionele toepassingen.

  6. Nauwkeurige Overdracht: Het materiaal zorgt voor nauwkeurige overdracht van het sjabloonontwerp naar het doeloppervlak, waardoor scherpe lijnen en details worden behouden.

  7. Veelzijdigheid: Door zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak is de folie geschikt voor zowel beginners als ervaren ambachtslieden en professionals.